Kendi kaynaklarımızı oluşturacağız

KASKF’ın bayramlaşma törenine katılan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, önemli açıklamalar yaptı KULÜBÜ SATMAYACAĞIZ Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz,...

KASKF’ın bayramlaşma törenine katılan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, önemli açıklamalar yaptı

KULÜBÜ SATMAYACAĞIZ

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, “Her platformda söylediğim gibi Kocaelispor benim için bir çocukluk aşkıdır. Ama bunun yanında kendi sevdamızın ötesinde şehir için bir tutkal görevi görür. Amatör kümeye düşünce yönetimi devraldık. O gün dediğimiz gibi biz her zaman kendi şehrimizin imkanlarıyla bir kulüp oluşturmak istiyoruz. Bu açıdan yapılacak ilk iş kendi kaynaklarını oluşturmaktır. Geçmişte sevinçler yaşadık ancak sonrasında çok kötü durumlar yaşadık. Bizle ya da bizsiz olağanüstü bir çalışma olsa 3 yılda Süper Lig’e çıkabiliyor. Biz bunları taraftarken 2009 yılında çok söyledik. Biz bu kulübü satmayacağız. Sizlerden isteğimiz ise kendinizden aykırı görmeyin. Biz hepimiz biriz. Kendi kaynaklarımızı oluşturduğumuzda her platformda söylediğim gibi amatör spor kulüpleri ile bu kaynaklarımızı paylaşacağız.

ALTYAPIYI ÖNEMSİYORUZ

Biz burada kendi kaynağını yaratan bir takım kurmak istiyoruz. Bunun yanında sizlerle birlikte alt yapı kaynağına da ihtiyacımız var. Bizi kesinlikle rakip olarak görmeyin. Bu yıl akademi ligi oynanacak. Federasyona 3 sayfalık bir dilekçe yazdık ve talepte bulunduk. Süper Lig ve PTT Lig’de birlikte oynamak istedik kabul edilmedi. O zaman sonrasında bunun daha zorlaştırılması ve 2’nci 3’üncü lig oyuncularının mücadelesi sonrasında Süper Lig ve PTT Lig platformunda karşılaşılmasını istedik. Onun sonrasında akademi liginde 2’nci 3’üncü ligi olarak bu ligde bulunalım istedik. Resmi açıklama yapılmadı ancak bu karar alındı. Bu yıl tüm yaş grupları için göreceksiniz ki, sizlerden aldığımız sporcu çocuklarımızla Süper Lig ve PTT Lig oyuncuları ile mücadele edilecek ve göreceksiniz ki sonrasında bu arkadaşlarımız o büyük kulüplerde oynayacak” dedi.

18 Ağu 2018 - 15:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.