Körfezspor’da transfer çıkmazı

Kocaeli Birlikspor ismini değiştiren ve Körfezspor olan temsilcimizde lig öncesi yine transfer bulmacası yaşanıyor. Yeni sezon öncesi elindeki genç ye...

Kocaeli Birlikspor ismini değiştiren ve Körfezspor olan temsilcimizde lig öncesi yine transfer bulmacası yaşanıyor. Yeni sezon öncesi elindeki genç yetenekleri kaybeden ve yeni futbolcular alan kırmızı-beyazlılar transfer tahtasını açamadı. Bu nedenle takıma yeni katılan bir çok isim kulüpten ayrılma kararı aldı. Bu durumda 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Körfezspor’un yine genç futbolcularla ligde boy gösterecek.

19 Ağu 2018 - 13:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.