Toltar’dan kardeşlik vurgusu

Tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Toltar, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Bayramlar Müslümanları birbirine yaklaştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, kardeşlik duygularını kuvvetlendiren önemli günlerdir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.

NİCE BAYRAMLARA

Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum. Bir kez daha sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Dilovalı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."dedi.

20 Ağu 2018 - 11:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.