Gıda ve Tarım İl Müdürü kendi aracının altında kaldı

Aslen Siirtli olan ve yaklaşık 5 yıldır Kocaeli’de görev yapan Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel(65), kendi kullandığı aracının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Abbas ÇAKAR - Kurban Bayramı arifesinde Kocaeli Başiskele İlçesinde oldukça acı bir olay yaşandı. Aslen Siirtli olan ve yaklaşık 5 yıldan bu yana Kocali İl Tarım Müdürlüğü görevini sürdüren İlhan Özel(65), kendi kullandığı aracının altında kalarak yaşamını yitirdi. Sıcak kanlı ve babacan tavırları ile herkesin gönlünde taht kuran Özel’in ölümü bütün Kocaeli’ni yasa boğdu.

FRENLERİ BOŞALDI

Üzücü kaza olayı iddialara göre şu şekilde gelişti. Başiskele İlçesi Damlar Mahallesinde yaptırdığı ev inşaatında çalışan işçilere yemek götürmek isteyen Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel, park ettiği aracının frenlerinin boşalması sonucu altında kalarak ağır yaralandı. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Özel, buraya yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

YEMEKLERİ ALIRKEN

Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel (65) kendi kullandığı 34 ZB 9350 plakalı otomobili ile Başiskele Damlar Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi Ziya Paşa Sokak adresinde bulunan kendisine ait inşaatta çalışan işçilere yemek getirdi. Otomobilini rampada park eden Özel, araçtan inerek bagajı açmak için hamle yaptığı esnada aniden hareket eden otomobil geri geri gelerek Özel’i altına aldı. Bir müddet otomobil altında sürüklenen Özel ağır yaralanırken otomobil ise yolun sonundaki kaldırıma çarparak durabildi.

KURTARILAMADI

Çevrede Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan ağır yaralı haldeki İlhan Özel, ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

VALİ YARDIMCISI AÇIKLAMA YAPTI

Acı haberi alan Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve beraberindeki protokol üyeleri Kocaeli Devlet Hastanesine gelerek ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede ve araç üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yerine gelerek polis ekiplerinden detaylı bilgi alan Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, “Başımız sağ olsun. Şuanda incelemeler devam ediyor. Bu incelemeler sonucunda netleşir. Olay çok taze ve yeni, incelemelerden sonra netlik kazanacak” şeklinde konuştu.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren İlhan Özel’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Özel’in yaklaşık 5 senedir Kocaeli’de görev yaptığı, emekliliğine 3 ay kaldığı öğrenildi. Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü lojmanlarında ikamet eden Özel’in cenazesinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığında çalışan ve Rusya’da görev yapan Hami Özel’in Kocaeli’ne dönmesi sonrasında nerede defnedileceği netlik kazanacak

20 Ağu 2018 - 14:05 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.