Şampiyon Ertuğrul Gazi

Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri arasında düzenlenen 2. Bilgi ve Kültür Yarışması'nın finali yapıldı. Uluslararası Gençlik Merkezi'nde geniş katılıml...

Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri arasında düzenlenen 2. Bilgi ve Kültür Yarışması'nın finali yapıldı. Uluslararası Gençlik Merkezi'nde geniş katılımla gerçekleştirilen finalde Ertuğrul Gazi Bilgievi, şampiyon oldu

Soner GÜLEZER - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi bünyesindaki bilgievleri arasında düzenlenen 2. Bilgi ve Kültür Yarışması'nın finali, dün Uluslararası Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Finali Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Eğitim Şube Müdürü Kemal Ceylan, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri takip etti. Yarışma öncesinde tiyatro ekibi Hacivat Karagöz oynu ile öğrencilere moral verdi.

4 BİLGİEVİ YARIŞTI

Geleneksel Bilgi ve Kültür Yarışması'na 2 ay önce başlanırken, dünkü finale Kazım Karabekir, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi ve Maria Anne Bilgievi öğrencileri katıldı. Öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele verdi. Yarışmada jüri başkanlığını Ahmet Emin Özel yaparken, jüri üyeleri ise Ahmet Akkaya, Talha Ünlü, Savaş Gökdemir ve Erkan Arslan oldu.

YARIŞMADA 20 SORU

Finalde 12 öğrenci 3 ayrı grup halinde yarışırken, toplam 20 Türkçe, fen, matematik, İngilizce değerler eğitimi ve genel kültür sorularıyla öğrenciler yarışmada ter döktü. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediye çekleri ve kupalar verildi. Ertuğrul Gazi Bilgievi birinci olurken, kupasını ve hediye çekini Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi takdim etti.

KUPALAR VERİLDİ

İkinci Kazım Karabekir Bilgievi olurken, kupa ve hediye çeklerini Gençlik Eğitim Şube Müdürü Kemal Ceylan verdi. Üçüncü olan Mehmet Akif Ersoy Bilgievi'nin kupa ve hediye çekleri Jüri Başkanı Ahmet Emin Özel tarafından verildi. Dördüncü Maria Anne Bilgievi'nin hediye çekleri ise Bilgievleri Genel Koodinatörü Ali Gölcü tarafından verildi.

10 Şub 2018 - 15:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.