Kameraya baka baka yaptı! 7 ay sonra...

İzmit'te binmiş olduğu bir halk otobüsünün şoförüne ait cep telefonunu çalan A.Y(38) isimli şahıs, olaydan 7 ay sonra yakalanarak tutuklandı.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit İlçesi Kandıra Sapağı mevkiinde 5 Şubat günü bir halk otobüsüne binen A.Y (38) isimli şahıs, şoförün yanında oturdu. Şoförle sohbet eden ve bu esnada motor kapağı üzerinde duran telefonu eli ile iterek yere düşüren sonra alıp arka cebine koydu. Ardından telefonu fark ettirmeden alarak arka cebine koyarak SEKA durağında araçtan indi.

KAMERAYA BAKA BAKA ÇALDI

Şahıs indikten sonra durumu fark eden şoför hemen aracın güvenlik kamerasını izledi. Şahısın kameraya baka baka olayı gerçekleştirdiğini görünce de durumu polise bildirdi.

TUTUKLANDI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri yaptığı incelemelerde şahısın daha öncede benzer suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan A.Y olduğunu tespit etti. Olayla ilgili her yerde aranan şahıs İzmit'te yakalandı. İfadesinde olayı itiraf ettiği ve pişman olduğunu söyleyen şahıs adli işlemlerinin ardından tutuklandı.

18 Eyl 2018 - 11:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.