Periler sezona sıkı hazırlanıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek İzmit Belediyespor bayan basketbol takımı yeni sezon öncesinde çalışmalarını baş antrenör Mert...

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek İzmit Belediyespor bayan basketbol takımı yeni sezon öncesinde çalışmalarını baş antrenör Mert Köprücü nezaretinde sürdürüyor

KOCAELİ BASKET’TEN TATLI İKRAMI

Mavi beyazlı periler yeni sezon öncesinde çalışmalarını Atatürk Spor Salonu’nda baş antrenör Mert Köprücü yönetiminde ara vermeden devam ettiriyor. Mavi beyazlı ekibe sonradan katılan Tan White ve Mernice Mosby tempolu antrenmanlarda çalışmalarını sürdürüyorlar. Mavi beyazlı perilere antrenman sonunda Kocaeli Basket Spor Kulübü’nün Başkanı Mevlüt Salla ile yöneticiler Zafer Yıldız, Uğur Ziya Çelik ve Aziz Bora Çınar tatlı ikramında bulunarak başarılar dilediler.

KÖPRÜCÜ ‘‘LİGE TAM HAZIR DEĞİLİZ’’

İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı baş antrenörü Mert Köprücü yaptığı açıklamasında ‘‘Yeni sezon öncesinde çalışmalarımız oyuncularımızın katılımıyla aralıksız devam ediyor. Yeni sezona yeni bir kadro ile başlangıç yapacağız. Bunun avantajları ve dezavantajları var. Biz ekip olarak bu durumu avantaja çevirmek için sıkı çalışıyoruz. 13 Ekim’e kadar yapacağımız hazırlık maçlarıyla lige hazır hale geleceğiz. Sezona tüm eksiklerimizi gidererek iyi başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.

19 Eyl 2018 - 14:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.