Kriz fırsatçılarına izin vermeyin

AK Parti İl Danışma Meclisinde konuşan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, tüm vatandaşları döviz saldırısını fırsata çevirmek isteyenleri vicdanlarda mahkum edilmesini istedi. Eryarsoy, aynı zamanda kamu kurumlarını ve STK’ları yerli ve milli üretim yönelmesini istedi

Süriye ÇATAK TEK - AK Parti İl Teşkilatının 104’üncü İl Danışma Meclisi toplantısı Antikkapı’da gerçekleştirildi.İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve il yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya MKYK üyesi ve milletvekili Emine Zeybek, İlyas Şeker, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski Milletvekilleri Zeki Aygün, Eyüp Ayar, Mehmet Ali Okur,eski İlçe Belediye Başkanları, eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Türk bayrağının dağıtıldığı toplantıda, Muharrem Orucu tutanlar için ekmek ve çorba ikramında bulunuldu. Salonun tıklım tıklım dolduğu, büyük ilginin olduğu Danışma Meclisi toplantısına partinin kurucuları, eski yöneticileri ve eski belediye başkanlarının ilgisi dikkat çekti. Ancak toplantıda eski il başkanlarından Mahmut Civelek eski Başbakan Yardımcısı ve Milletvekili Fikri Işık’ın katılmaması dikkat çekti.

PERVASIZCA SALDIRIYORLAR

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Türkiye’nin zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yeni bir sistem kurulurken dış güçlerin baskısı ve saldırılarına maruz kaldıklarını belirten Eryarsoy, “Türkiye ile uğraşmaya devam ediyorlar. Dünya ekonomisinden hakkını isteyenlere saldırıyorlar. Büyümekte olan ekonomilere ve özellikle ülkemize pervasızca saldırıyorlar. Devletimiz bu oyunu gördü ve gereğini yapıyor ve yapmaya devam edecektir. Hainler dışında kimseyi kandıramazlar.

YERLİ VE MİLLİ OLANI TÜKETİN

Yerli ve milli üretim ve yerli ve milli tüketimi çoğaltmalıyız. Belediyelerimiz, İl müdürlüklerimiz, STK’larımız buna dikkat etmeli. Yerli olana teşvik edeceğiz. Dövizdeki artışı fırsata çevirenleri kamu vicdanına mahkum edeceğiz. Kriz kışkırtıcılığı yapanları hukuka teslim etmek bizim görevimiz. Döviz saldırısını fırsata çevirenler bu saldırıyı yapanlarla aynı saftadır. Her zaman tasarruf etmeliyiz. Sinmek, korkmak, saklanmak değildir. Cesaretle kazandığımız doğru harcamaktır. Ticareti hareketlendirmeliyiz. Omuz omuza verdiğimizde bunlar geçecektir.

13 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

Bir yandan döviz saldırısı ile uğraşırken yerel seçimleri yapacağız. 24 Haziran’da emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Üye çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şu anda sandık bazlı çalışmamızı sürdüreceğiz. Kocaeli’de 13 belediyenin tamamı bizde. Herkesin gönlünde bir belediye başkanı yatıyordur elbette. Ama 13 belediyenin 13’ünü de alacağız. Niyetinde başkanlık olanlar elbette ülkemize ve kentimize hizmet etmek istiyordur. Genel merkez yakında takvimi ilan edecek ve bunun dışında bir takvim olmayacak.

KENETLENECEĞİZ

Takvim açıklandığında adaylarımız ortaya çıkacak, temayüllerimizi yapacağı ve genel başkanımız kararını verecek. Onun kararı arkasında kenetleneceğiz. Belediye başkanlarımız aday gösterilsin gösterilmesin son güne kadar bizim belediye başkanımızdır ve onların hukukunu koruyacağız. Kocaeli’ye yakışan başarıyı elde edeceğiz. Dirilişimizin bahtı açık olsun” dedi.

20 Eyl 2018 - 19:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.