Genç kazazede kurtarılamadı

Derince'de geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeyken bir Tır’a arkadan çarparak ağır yaralanan otomobil sürücüsü Rıfat Zengin (31), kaldırıldığı hastanede sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Aslen Ordulu olan ve uzun yıllardan bu yana Körfez İlçesi Hacıosman Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde ikamet eden emekli Engin ve Sevim Zengin çiftinin 4 çocuğundan biri olan Rıfat Zengin(31), geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde n geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KURTARILAMADI

Edinilen bilgilere göre; Rıfat Zengin forklift operatörü olarak çalıştığı fabrikaya gitmek üzere kendi aracı ile yola çıktı. İstanbul istikametinden Kocaeli yönüne seyir halinde olan Rıfat Zengin, bilinmeyen bir nedenden dolayı önünde seyreden Tır’a arkadan çarptı. Kaza’da ağır yaralanan genç Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 gündür yaşam savaşı veren Rıfat Zengin, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede fenalaşarak yaşamını yitirdi. Körfezli gencin cenazesi Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası İlimtepe Mezarlığında toprağa verildi.

22 Eyl 2018 - 12:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.