Forma rekabeti kızıştı

Sinan Pektemek ve Mesut Özdemir’in dönüşü, sakatların iyileşmesi nedeniyle Kocaelispor, bu sezon ilk kez bir lig maçına tam kadro hazırlanıyor Yiğit...

Sinan Pektemek ve Mesut Özdemir’in dönüşü, sakatların iyileşmesi nedeniyle Kocaelispor, bu sezon ilk kez bir lig maçına tam kadro hazırlanıyor

Yiğit ÖZCAN -

TAM KADRO HAZIRLANIYOR

Kocaelispor’da forma rekabeti kızışıyor. İkinci yarıda Sinan Pektemek ve Mesut Özdemir’in dönüşü, Burak Süleyman ve Hamza Mutlu’nun iyileşmesinin ardından sakatlığı geçen Murat Başak ile cezasını tamamlayan Burak Özbakır’ın takıma katılmasıyla forma savaşı başladı. Kocaelispor, bu sezon ilk kez bir lig maçına tam kadro hazırlanıyor.

TEKNİK HEYET ZORLANACAK

Teknik heyet bu haftaki Karaköprü Belediyespor maçında sahaya süreceği ilk 11 konusunda bir hayli zorlanacak. Görev alan futbolcuların formda olması ve sakatlıktan kurtulan futbolcuların hazır olması nedeniyle teknik adam Galip Gündoğdu’nun hafta sonunda Karaköprü Belediyespor karşısına çıkaracağı kadro merak ediliyor. Forma rekabetinin artması teknik ekibi bir hayli sevindiriyor.

06 Şub 2018 - 15:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.