VELİ-DER'den okuldaki ihmale tepki!

Üzerine okul kapısı devrilen minik Mehmet Ali yaşam mücadelesini kaybetti. Olay sonrası VELİ-DER'den okul yönetimine tepki geldi

Yetkililerin her fırsatta milli eğitim kalite politikaları ve okulların fiziksel açıdan düzenlenmeleri, hatta okul civarlarında güvenlik sisteminden övünçle bahsederken okullardaki güvenlik sorusuna bir cevap aramaktan yoksun durama düşmüştür. Cuma günü Denizciler Mahallesi'ndeki Turgut Reis İlkokulu 1. sınıf öğrencisi bir yavrumuz raylı demir kapının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetmiştir. Yaşanan bu acı nedeniyle tüm ailesine sabır diliyoruz. Yaşanan bu durumdan ders çıkarıp başka canların yanmaması için gereken tedbirler acilen alınmalıdır. Bu durum okullarda gerekli güvenlik tedbirlerinin uygulanamayışının en açık kanıtı olup, eksikliklerin gözler önüne serilmesidir. Bir kez daha yineliyoruz ve uyarıyoruz okullarda ivedilikle fiziki koşullar gözden geçirilip güvenlik önlemleri alınmalıdır. Ve hatırlatmak isteriz ki çocuklarımız sahipsiz değildir. Bu konunun VELİ DER olarak takipçisi olup gerekli işbirliği ve yardıma hazır olduğumuzu kamuoyuna duyurmak istiyoruz.

08 Eki 2018 - 12:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - bu olayın üstüne poz verip, birde sırıtmasaydınız iyi olurdu.

sanki acıyı sahiplenmek yerine sadece eleştirmek için bir araya gelmiş gibisiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 12:17