Yakup Törk adaylığını açıkladı

3 yıldır CHP Darıca İlçe Başkanlığı yapan Yakup Törk, Darıca Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Boran KAYALAR - Yerel seçimlere aylara kala belediye başkan aday adaylarıyla ilgili her gün yeni isimler ortaya çıkıyor. Bazı isimlere ise aday adayı olması noktasında yoğun baskı var. Bu isimlerden biri de Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk. Törk yarın istifasını vererek Darıca Belediye Başkan adaylığını açıklayacak

HERKESE DOKUNAN BİR BELEDİYE

Yarın sona erecek sürenin ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, gün içinde görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olacak. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Törk, “5 yıl önce yerel seçimlerde aday adayı olmuş ve önseçimde örgütümden yüzde 40 oranında oy almıştım. O günden bu güne çalışmaları bırakmadım. 3 yıldır da ilçe başkanlığı yaptım. Hedefimiz Darıca Belediyesi’ni kazanmak. Herkese dokunabilen bir belediye olmak” dedi.

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Halkın umudu olacağız diyen Törk, “Herkesin belediye başkanı olacağım. Darıca’yı parlayan yıldız haline tekrar getireceğiz. Sahipsiz olan Darıca’ya sahip çıkacağız. Halkın kendisini güvende hissedebileceği, rahat bir kent yönetimi için ilçe başkanlığımdan istifa edip belediye başkanlığına adayım. Herkesin belediyesi olacağımıza şimdiden söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.

11 Eki 2018 - 14:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.