Üzerine vinç devrildi kurtarılamadı

Kartepe'de faaliyet gösteren bir fabrikada, önceki gün meydana gelen feci iş kazası sonucu, devrilen paletli vincin altında kalan Ahmet Çakar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Aslen Sakarya’lı olan ve İstanbul Kartal’da ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Ahmet Çakar(46), makine bakım ve onarım işleri yapıyordu. Kısa bir süre önce gecici olarak çalışmak üzere Kartepe İlçesi Arslanbey Orta Mahallede faaliyet gösteren ve makine üretimi yapan fabrikaya geldi. Önceki gün öğle saatlerinde fabrikada çalışan Ahmet Çakar’ın üzerine bilinmeyen bir nedenle paletli vinç devrildi.

İTFAİYE ÇIKARTTI ANCAK KURTARILAMADI

Çalıştığı fabrikada devrilen vincin altında kalan Ahmet Çakar’ı gören diğer işçiler hemen yardıma koştu. Ancak Çakar vincin altında kaldığı ve çıkartamadıkları için itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vincin altında kalan ve ağır yaralanan işçiyi çıkartarak 112 ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahale sonrası Ahmet Çakar’ı hastaneye sevk etti. Çakar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan adli işlemler sonrası Ahmet Çakar’ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere Sakarya ili Söğütlü İlçesine götürüldü. Polis meydana gelen iş kazası ile ilgili incelemelerini sürdürüyor.

20 Eki 2018 - 10:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.