Başkan Karabacak hacıları konuk etti

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kutsal toprakları ziyaret ederek dönen hacıları ve ailelerini yemekte ağırladı.

Belediye Başkanı Karabacak, ilçeden bu yıl hac farizalarını yerine getirenler onuruna belediyeye ait Teras Kafe Restaurant’ta yemek verdi.

Programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve İlçe Müftülüğü bünyesindeki grup tarafından ilahiler okundu.

Karabacak, yaptığı konuşmada, kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirenleri kutlayarak, şunları kaydetti:

"Rabbime şükürler olsun ki, geçtiğimiz yıl bizlere de bu kutsal görevi ifa etmek kısmet oldu. Hayatımızın bundan sonraki kısmında artık topluma örnek insanlar olacağız. Vazifemiz daha ağır. Göreve geldiğimiz günden itibaren her yıl hac farizasını yerine getiren siz değerli hacılarımızı evlerinizde tek tek ziyaret ederek, kutsal topraklarda yaşadığınız o güzel günleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu kutsal ziyarette edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi sevdiklerimizle paylaşacağız. Rabbim herkese o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin, bizlere de yeniden gitmeyi nasip etsin inşallah."

Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç de kendilerini güzel bir ortamda bir araya getiren Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından hacılara günün anısına saat hediye edildi.

23 Eki 2018 - 09:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.