Alo Evlat simge isme sahip çıktı

Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi, kentin simge isimlerinden olan fanatik Kocaelispor taraftarı olan Ahmet Cemal Ümit’e el uzattı. Kocaelisporluların Cemal ağabeyi hayatının ikinci baharını yaşamaya başladı

KARTEPE Belediyesi Alo Evlat Birimi, hane ziyaretlerine devam ediyor. Kurulduğundan bu yana Kartepeli büyüklerine 7/24 hizmet veren Alo Evlat ekibi, zor durumda olan ilçe sakinlerine destek veriyor. Kocaelispor taraftarının yakından tanıdığı, kentin simge isimlerinden Suadiye Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Cemal Ümit (66) annesinin hayatını kaybetmesi sonrasında sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Bu duruma Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’in talimatı ile son verildi. Alo Evlat ekibi tarafından sıcak bir yuvaya kavuşturulan Kocaelisporluların Cemal ağabeyi hayatının ikinci baharını yaşamaya başladı.

CEMAL AĞABEY YALNIZ DEĞİL

Alo Evlat ekibi tarafından evi yapılan Cemal Ümit, evini gönül verdiği Kocaelispor’un renkleri olan yeşil-siyah boyanması isteği yerine getirildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Cemal ağabey sıcak yuvasına kavuştu. Yeni bir hayata başlayan Cemal ağabeyin ilk misafiri Başkan Üzülmez olmuştu. Alo Evlat ekibi tarafından tüm ihtiyaçları karşılanan Ahmet Cemal Ümit’i, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi ile Alo Evlat ekibi ziyaret etti. Kocaelispor ve eski günler üzerine yapılan sohbet sonunda Cemal ağabeye hediyeler verildi.

03 Kas 2018 - 11:22 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.