İzmit aday adayları buluştu

AK Parti İzmit İlçe başkanı Hasan Ayaz, İzmit belediye Başkan aday adaylarını bir araya getirdi. Danışma meclisi toplantısından yapılan yemekte Ayaz, İzmit'te çok olgun bir süreç yaşandığını ve aday belirlendiğinde tüm aday adaylarının adayın etrafında birleşeceğine inandığını kaydetti

Süriye ÇATAK TEK -AK Parti İzmit İlçe İzmit Belediye Başkan aday adayı tanışma toplantısı 41 Izgara’da gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya aday adaylarından Ali Korkmaz, Hicran Bozkurt, Sinan Üner, Talha Kös, Tahir Akman, Erdoğan Şentürk, Hikmet Rabbani Işık katıldı. Toplantıya aday adaylarından Zekeriya Özak yoğun programı nedeniyle katılamadı. Toplantının ardından Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Danışma Meclisi toplantısına geçildi. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

BİZDE KAVGA OLMAZ

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylığı başvuru sürecini tamamladıklarını söyleyen İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “AK Parti’de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu düşünen arkadaşlarımız aday adayı oldu. Aday adayı tanıtımını yapmak için il başkanlığımız danışma toplantısı yapılmasını istedi. Biz aday adaylarımızla birlikte bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. İzmit teşkilatı hiçbir zaman kavganın olmadığı, çekişmenin olmadığı teşkilatlardır. Diğer siyasi partilerdeki görüntüleri bizde göremezsiniz.

SÜREÇ ÇOK OLGUN

Bugün aday adaylarımızla birlikteyiz. Sadece Zekeriya Özak arkadaşımız programı nedeniyle bizden müsaade istedi. Aday arkadaşımız belirlendiğinde diğer aday adaylarımız adayımızın etrafında kenetlenerek çalışacağız ve Belsa Plaza’da AK Parti bayrağı dalgalanmaya devam edecektir. AK Parti siyaseti liderimizin dik duruşu ile devam edecektir. Süreç çok olgun bir şekilde devam edecektir. İnşallah bu güzel tablo bozulmaz.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tüm arkadaşlarımız teşkilat ahlakına sahip kişilerdir. İzmit teşkilatları olarak her zaman sahadayız. Biz gelmedik kavga için gönül yapmaya geldik. Bu bizim şiarımızdır. Gönül belediyeciliğini çok iyi biliyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu güzel tabloya renk kattınız. Bundan sonra kenetlenerek önümüze konulan tüm engellemelere rağmen birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.

16 Kas 2018 - 18:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.