Minik yüzücüler sertifakalarını aldı

Körfez Belediyesi’nin yüzme kurslarına katılarak eğitim gören minik öğrencilere sertifikaları verildi. Başkan İsmail Baran, sertifika verdiği minikler...

Körfez Belediyesi’nin yüzme kurslarına katılarak eğitim gören minik öğrencilere sertifikaları verildi. Başkan İsmail Baran, sertifika verdiği miniklerden madalya sözü de aldı

15 FARKLI BRANŞ

Körfez Belediyesi tarafından sporu tabana yayma adına yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Futboldan güreşe, voleyboldan yüzmeye kadar 15 farklı branşta binlerce öğrencinin eğitim gördüğü spor akademilerine ilgi her geçen gün artarken, bu yatırım meyvesini de vermeye devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da son olarak Yüzme Havuzu’nda eğitim gören miniklerle bir araya geldi.

BİNLERCE ÇOCUĞA EĞİTİM

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen kurslara katılan ve başarılı olan minik öğrencilere sertifika veren Başkan İsmail Baran, “Sizlerin küçük yaşlarda burada eğitim görmesi bizlerin ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. 4 bin 500 öğrencimize spor akademilerimizde eğitim veriyoruz. Sizlerin daha sağlıklı bir nesil olarak bu ülke için katkı sunmanızı istiyoruz” dedi.

ASIL BAŞARI ANNELERİN

Başkan İsmail Baran, annelerin emeğinin de unutulmaması gerektiğini belirterek, “İşin mutfağında olsak da aslında asıl başarı annelerin. Ailelerimiz çocuklarımızı tesislerimize getirerek hem onların geleceği hem de ülkemizin geleceği açısından önemli bir rol üstlendiler” dedi. Başkan İsmail Baran daha sonra çocuklara sertifikalarını takdim ederken, annelere de hediye takdiminde bulundu.

17 Kas 2018 - 15:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.