Kahveciler’de iki adaylı kongre

Kocaeli Kahveciler Odası’nın 8. Olağan Kongresi’nde Mevcut Başkan Erdoğan Göçer ile Başkan Vekili Enver Turgut’un listeleri yarıştı Emre ARKIN - Ko...

Kocaeli Kahveciler Odası’nın 8. Olağan Kongresi’nde Mevcut Başkan Erdoğan Göçer ile Başkan Vekili Enver Turgut’un listeleri yarıştı

Emre ARKIN - Kocaeli Kahveciler Odası’nın iki adaylı 8. Olağan Kongresi, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Kongrede Mevcut Başkan Erdoğan Göçer ile Başkan Vekili Enver Turgut’un listeleri yarıştı. Kongrede aday olan Erdoğan Göçer beyaz listeyle, başkan vekili olarak görev yapan Enver Turgut ise kırmızı listeyle seçime girdi. 769 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongre ayrıca üyeler 7 kişilik yönetim kurulu ve 3 kişilik denetim kurulu belirlenecek.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mevcut Başkan Erdoğan Göçer, 800 kişinin üstünde üyeye sahip olduklarını belirterek, “Bundan sonra aktif üye sayısının binin üzerine çıkması beklenmektedir. Sizlerin karşılaştığı sorunları çözmeye çalıştık. Kredi alımlarında kolaylık sağlamaya çalıştık. Kahve sektörünün daha iyi gelişebilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Erdoğan Göçer’in yönetimi

Erdoğan Göçer, Turan Mutay, Elif Ustaoğlu, Burhan Varol, Kemal Şahin, Aziz Koca Türk, Mustafa Yüce.

Denetim Asil

Zuhal Eraslan, Gökhan Boydaş, Salim Kuş.

Enver Turgut’un yönetimi

Enver Turgut, Hikmet Karaca, Mesut Yaşar, Bekir Kuzyaka, Mustafa Dursun, Şakir Yüce, Sinan Aslan.

Denetim Asil

Atalay Kaplan, Cengiz Donat, Özgür Atlı.

21 Oca 2018 - 14:12 - Sivil Toplum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.