Polis iyi eğlenceler demeye devam ediyor

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İl Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, bir sür önce başlatılan ’Hayırlı Pazarlar’ uygulamasının 13’üncüsü gerçek...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İl Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, bir sür önce başlatılan ’Hayırlı Pazarlar’ uygulamasının 13’üncüsü gerçekleştirildi.

Abbas ÇAKAR - Vatandaşın huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen huzur uygulamaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda bir süre önce başlatılan ‘İyi Eğlenceler’ uygulamasının 13’üncüsü, önceki akşam yapıldı. İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde TEM ve Narkotik Şube Müdürlükleri ile İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplam 29 personel ile yapılan uygulamada 50 şahıs kontrol edildi. Saat 21.00 ile 22.00 arasında yapılan uygulamada 2 iş yerine çalışanlarının kimliklerini bildirmemeleri ve mekânda sigara içilmesi nedeniyle işlem yapıldı. Uygulamaların bundan sonrada devam edeceği öğrenildi.

04 Oca 2018 - 13:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.