İYİ Parti’den bisikletli kutlama

İYİ Parti Gençlik Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Saat Kulesi’ne kadar marş okuyarak bisiklet sürdü

İYİ Parti Gençlik Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel bir organizasyonla kutlamayı ihmal etmedi. Kutlamaya sabah Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak başlayan gençler bisikletleriyle birlikte Anıtpark’a geçtiler. Anıtpark’tan marşlar söyleyerek yola koyulan gençler Saat Kulesi’ne kadar bisiklet sürdüler.

AYDINLIK GÜNLER

Yürüyüş Yolu’ndayken söylenen marşlara, şarkılara İzmitliler de eşlik etti ve ortaya sıcak görüntüler ortaya çıktı. İYİ Gençler ortak açıklamalarında, “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yakmış olduğu bağımsızlık meşalesinin 100.yaş gününde şanlı aydınlık günler emanetinin bekçileriyiz” ifadelerine yer verdi.

20 May 2019 - 11:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.