Geçit yok! İşte 1 haftalık bilanço

Kocaeli il Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının, son 1 haftada yapmış olduğu başarılı uyusturucu operasyonlarında, elegeçirilen uyuşturucu...

Kocaeli il Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının, son 1 haftada yapmış olduğu başarılı uyusturucu operasyonlarında, elegeçirilen uyuşturucu miktarları açıklandı

Abbas ÇAKAR - Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, son 1 haftada yapılan operasyonların bilançosu yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. 18 Aralık ve 24 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 36 gr18 mg esrar, 46 kilo 300 gram eroin,1,80 gram metemfatamin, 1 gram kokain, 2 gram bonzai elegeçirirken İl Jandarma Komutanlığıda 1164 gram esrar, 9 Adet sentetik hap elegeçirdi.

25 Ara 2017 - 11:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.