Kocaelispor’da belirsizlik

Ligin ilk yarısını başarısız bir şekilde kapatan Kocaelispor’da yeni Teknik Direktör belirsizliği devam ettiği için kamp programı henüz netlik kazanma...

Ligin ilk yarısını başarısız bir şekilde kapatan Kocaelispor’da yeni Teknik Direktör belirsizliği devam ettiği için kamp programı henüz netlik kazanmadı

TEKNİK DİREKTÖR ARANIYOR

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk yarısını kötü bir yerde bitiren Kocaelispor’da hem teknik adam hem de kamp programı belirsizliği devam ediyor. Tepecikspor maçı sonrası Teknik Direktör Fatih Kavlak ile yollarını ayıran yeşil-siyahlı yönetim geçen hafta görüştüğü teknik adamlarla anlaşma zemini bulamadı. İnce eleyip sık dokuyan ve artık doğru ismi bulmak isteyen Kocaelispor yönetimi 1 hafta içerisinde yeni Teknik Direktör ile anlaşmayı planlıyor.

KAMP PROGRAMI NETLEŞMEDİ

Devre arası tatilinde olan Kocaelispor’da yeni teknik heyet belli olmadığı için takımın hangi tarihte toplanacağı ve ikinci yarı çalışmalarına ne zaman başlayacağı netleşmedi. Antalya’nın Belek bölgesinde kamp yapmayı düşünen yeşil-siyahlı ekip kalacağı otel için çalışmalarını sürdürüyor. Kocaelispor’un devre arası kampına yılbaşı sonrası gitmesi ve 2 haftalık kamp geçirmesi bekleniyor. Sezon başında gereken tedbirleri alamayan ve eli kolu bağlanan yeşil-siyahlı yönetimin izleyeceği yol merakla bekleniyor.

19 Ara 2017 - 15:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.