Bulvar’ın boncuğuna büyük jest

Bulvar semti, sadece Kocaeli’ye değil, tüm insalığa örnek oluşturan bir eyleme ev sahipliği yaptı. Bölgedeki duyarlı vatandaş ve esnaf, mahallenin sev...

Bulvar semti, sadece Kocaeli’ye değil, tüm insalığa örnek oluşturan bir eyleme ev sahipliği yaptı. Bölgedeki duyarlı vatandaş ve esnaf, mahallenin sevilen kedisi Boncuk için kulübe yaptı

Emre ARKIN - Kış mevsimin gelmesiyle sokak hayvanlarının sert hava koşullarından kendilerini korumaları güçleşiyor. Çevresine duyarlı kimi hayvanseverler de bu duruma sessiz kalmayarak elinden geldiği kadar sokaktaki dostlarına destek olmak ve sert hava koşullarından onları korumak için kolları sıvıyor. Bulvar bölgesindeki duyarlı vatandaş ve esnaf da Dünya Göz Hastanesi’nin hemen karşısına yaptıkları kulübe ile çevresine örnek oluşturan bir eyleme imza attı.

TEBESSÜM OLUŞTURUYOR

Bulvar mevkiinde bir ağacın yanına yapılan kedi kulübesi görenlerin yüzünde hem tebessüm oluşturuyor hem de içini ısıtıyor. Bulvarlı vatandaşlar, mahallenin sevilen ve sahiplenilen, ‘Bulvarın Boncuğu’ olarak görülen bir kediye jest yaparak kulübe kurdu. Minik dostlarının çetin hava şartlarında kendini koruması için düşünülen kulübenin üzerine bir de, ‘Lütfen Dokunma’, ‘Bulvar’ın Boncuğu’ yazan kağıtlar iliştirilmiş. Bulvarlı vatandaşların örnek teşkil eden bu davranışıyla ‘Bulvar’ın Boncuğu’ bu kışı rahat geçirecek.

09 Kas 2017 - 09:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.