İSU geleneği bozmadı

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı yatırımlarının değerlendirildiği faaliyet raporu Amerikan İletişimciler Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslar...

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı yatırımlarının değerlendirildiği faaliyet raporu Amerikan İletişimciler Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası tasarım yarışmasında gümüş madalya kazandı

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı yatırımlarının değerlendirildiği faaliyet raporu, dünya genelinde binlerce faaliyet raporunun katıldığı Amerikan İletişimciler Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası tasarım yarışmasında gümüş madalya kazandı. Alınan ödül ile birlikte İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporu, son 7 yılda 13 madalya aldı. İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporu’nda her yıl bir önceki yılın yatırım ve işletme faaliyetleri yer alıyor. Her sene değişen tasarımları ile büyük ilgi gören İSU Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarına da katılıyor. 2010 yılından beri birçok ödül alan İSU Faaliyet Raporu, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen 2016 Vizyon Ödülleri’ne katıldı. Konusunda dünyaca ünlü iletişimci ve tasarımcının yer aldığı jüri tarafından değerlendirilen İSU 2016 Yılı Faaliyet Raporu, Kamu Hizmetleri - Su ve Yatırımcılar kategorisinde gümüş madalya ödülü aldı.

VİZYONER VE ÇEVRECİ YAKLAŞIMLARLA ÇALIŞIYORUZ

Alınan ödülü değerlendiren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, proje ve yatırımlarımız kadar ödül geleneğini sürdürmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Genel Müdür Ali Sağlık, “Kurum olarak insan ve çevreye hizmet ettiğimiz için vizyoner ve çevreci yaklaşımlarla çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizde kalite çok önemlidir. Örnek yatırımlarımız ve modern işletmecilik ile Kocaeli’mize modern ve çağdaş hizmetler sunuyoruz. Verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra faaliyetlerimizin yansıdığı faaliyet raporlarımızın hazırlanmasına da büyük önem veriyoruz. Faaliyet raporlarımız 2010 yılından beri dünyaca ünlü tasarım yarışmalarında ödüller alıyor. Bu yıl da ödül geleneğini bozmayarak 2016 Yılı Faaliyet Raporumuz sektöründe gümüş madalya ödülünü kazandı. Bu raporda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve tasarımı gerçekleştiren ajans yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

7 YILDA 13 ÖDÜL

İSU Faaliyet Raporu, çok sayıda uluslararası tasarım ödülü kazanan Graffiti firması tarafından hazırlanıyor. Özgün tasarımı, görsel ve infografik uygulamaları ile dikkat çeken İSU Faaliyet Raporları ile 2010 yılında LACP yarışmasında platin, 2011 raporunda Stevie International Busines Awards’ta gümüş, Graphis’te gümüş ve LACP’te bronz, 2012 yılında LACP ile altın, 2013 yılında LACP yarışmasında altın, ARC Awards International’da bronz ve Stevie International Busines Awards’ta gümüş, 2014 yılında LACP’de platin ve Stevie International Busines Awards’ta bronz, 2015 yılında LACP’te altın ve Stevie International Busines Awards’ta gümüş madalya ödüllerini aldı. Bu yıl LACP’te alınan gümüş madalya ile birlikte İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporları 7 yılda toplam 13 ödül kazanmış oldu.

25 Eki 2017 - 18:57 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.