Club Bithynia yıkılacak

KSO bünyesinde faaliyet sürdüren Club Bithynia kasım ayı sonu yıkılacak. Üç katlı hale getirilecek sosyal tesislerin yanı sıra meclis toplantılarına e...

KSO bünyesinde faaliyet sürdüren Club Bithynia kasım ayı sonu yıkılacak. Üç katlı hale getirilecek sosyal tesislerin yanı sıra meclis toplantılarına ev sahipliği yapan konferans salonu da genişletilecek

Emre ARKIN - Fuar içerisinde bulunan Kocaeli Sanayi Odası(KSO)’nun bünyesinde faaliyet sürdüren Club Bithynia, kasım ayı sonu itibariyle yıkılacak. Geçtiğimiz ay melis toplantısında Ayhan Zeytinoğlu’nun geçtiğimiz aylarda bir meclis toplantısında halka açık olarak faaliyet gösteren Club Bithynia’nın yanına ek bina yapmak istediklerini söylemişti. Proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nden alınan sosyal tesisler yenilenerek üç katlı hale getirilecek.

250 KİŞİLİK OLACAK

Çok sayıda etkinlik ve organizasyona da ev sahipliği yapan Club Bithynia’nın bahçesinde yaz aylarında düğünler de organize ediliyordu. İki dönemdir Mehmet Özer’in işletmeciliğini yaptığı ve özerk bir yapı olarak faaliyetlerini sürdüren Club Bithynia, tamamen KSO’nun bünyesine kazandırılacak. Öte yandan, sosyal tesislerin yanı sıra meclis toplantılarının yapıldığı konferans salonu yenilenecek. Yaklaşık 90 kişilik salon, 250 kişilik kapasiteye yükseltilecek.

25 Eki 2017 - 15:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.