Yönetimden Suadiye halkına teşekkür

Kocaelispor yönetimi, kendilerini çok iyi ağırlayan Suadiye halkına ve Suadiyeli Kocaelisporlulara teşekkür etti Kocaelispor yönetim kurulu yaptığı a...

Kocaelispor yönetimi, kendilerini çok iyi ağırlayan Suadiye halkına ve Suadiyeli Kocaelisporlulara teşekkür etti

Kocaelispor yönetim kurulu yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulumuzu, Suadiye meydanında düzenlemiş olduğu kahvaltıda ağırlayarak Suadiyeli Kocaelisporlular ile buluşturan taraftarımız Fatih Yavuz’a ve organizasyona katılarak Kocaelispor’un her zaman yanında olduklarını gösteren Kartepe eski Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanımız Ahmet Pekin, Sumotaş Kooperatif Başkanımız Mehmet Top, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanımız Hüseyin Türker ile Suadiyeli taraftarlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarız “ ifadeleri kullanıldı. Kocaelispor taraftarı Fatih Yavuz, Başkan Bahri Yavuz’un verdiği yeşil siyah bilekleri ilkokul öğrencilerine dağıttığını açıkladı.

22 Eki 2017 - 16:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.