İzmit'e 12 yıldız şehir ünvanı

İzmit Belediyesi’nce hazırlanan Çok Kültürlü Toplumlarda Birlikte Yaşam Saygı, Diyalog ve Etkileşim Projesi, Avrupa’nın 24 belediyesi arasına girerek...

İzmit Belediyesi’nce hazırlanan Çok Kültürlü Toplumlarda Birlikte Yaşam Saygı, Diyalog ve Etkileşim Projesi, Avrupa’nın 24 belediyesi arasına girerek şehrimize 12 Yıldızlı Şehir ünvanını kazandırdı.

Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi tarafından her yıl düzenlenen 12 Yıldızlı Şehir ünvanına İzmit Belediyesi daha önceden olduğu gibi yine layık görüldü.

DAHA ÖNCEDEN DE ALINDI

İzmit Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi için gittiği Fransa’nın Strazburg şehrinde aldı. Türkiye’nin de kurucuları arasında yer aldığı Avrupa Konseyi’nin Yerel Yönetimler Asamblesi’nin her yıl Avrupa’da yapılan demokrasi, sosyal belediyecilik alanındaki belediye projelerini değerlendirdiğini söyleyen Başkan Doğan, “ Konsey, projelerden örnek olanlarını seçiyor, 12 Yıldızlı Şehir ünvanıyla sertifikalandırıyor. İzmit Belediyesi olarak biz de onlarca belediye gibi projelerimizle bu değerlendirmeye katıldık. Değerlendirmenin sonunda belediyemizin bu ödüle layık görülmesi şehrimiz adına onur vericidir” dedi.

05 Nis 2018 - 11:55 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.