Pompalı tüfekle intihar etti

Derince’de meydana gelen üzücü olayda Selim Haşhaş isimli 39 yaşındaki şahıs pompalı tüfek ile göğsüne ateş ederek intihar etti Abbas ÇAKAR - EDİNİLE...

Derince’de meydana gelen üzücü olayda Selim Haşhaş isimli 39 yaşındaki şahıs pompalı tüfek ile göğsüne ateş ederek intihar etti

Abbas ÇAKAR - EDİNİLEN bilgilere ve iddialara göre; Derince Sırrıpaşa Mahallesi Yenice Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 2. katında meydana gelen olayda, isminin Selim Haşhaş olduğu öğrenilen 39 yaşındaki inşaat işçisi, evde kimsenin bulunmadığı bir anda göğsüne dayadığı pompalı silah ile intihar etti. Silah sesini duyan yakınları ve komşuları hemen eve koştu. Ancak kapı kilitli olduğundan açamayınca polis, 112 ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri kapıyı açtıktan sonra sağlık ekipleri kanlar içerisinde yerde yatan Haşhaş’a müdahale etti. Ancak yapılan kontrollerde şahısın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis olay yerinde incelemelerde bulunarak, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Şahısın evli ve 3 çocuk babası olduğu, eşinin bir süre önce çocuklarını alarak evi terk ettiği, şahısın bu nedenle bunalıma girerek intihar ettiği ileri sürüldü.

02 Eki 2017 - 15:47 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.