MHP’liler piknikte buluştu

MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen piknik etkinliğinde partililer bir araya geldi Arif BULUT - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmi...

MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen piknik etkinliğinde partililer bir araya geldi

Arif BULUT - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmit İlçe Teşkilatı tarafından Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen piknikte partililer bir araya gelerek stres attı. Aile ortamında geçen piknik etkinliğine MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İlçe yöneticileri Hakan Varol, Bayram Muhammet Deniz, Coşkun Sarskaya, Metin Ceyhan, Mahir Demirayak, Ergün Duran, Adem Bozkurt, Serdar Semih Türeyen, Engin Duymaz, Recep Arı, Nurdoğan Erkul, partililer ve aileleri katıldı.

BİZ MHP OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Piknik etkinliği öncesinde konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz “ Her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlikteliğimiz devam edecektir. Biz ayakları yere sağlam basan bir partiyiz. Partimiz içerisinde birlik ve beraberlik her zaman en üst seviyede olacaktır. Önümüze konulan zorlukları her zaman aşacağız. Bizler arkadaşlarımızla nasıl siyaset yaparken birlikteysek ailelerimizin de birbirini tanıması gerekiyor. Biz MHP olarak büyük bir aileyiz” dedi.

17 Eyl 2017 - 22:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.