Renkler sokağa yansıdı

Yeni döneme hazırlanan KO-MEK, Yürüyüş Yolu’nda tanıtım organizasyonu düzenledi. Çocukların yüzleri boyanırken, büyükler de uygulamalı branşlarla günü...

Yeni döneme hazırlanan KO-MEK, Yürüyüş Yolu’nda tanıtım organizasyonu düzenledi. Çocukların yüzleri boyanırken, büyükler de uygulamalı branşlarla günün tadını çıkardı

KENTİN dört bir yanında 44 kurs merkezi ile 326 farklı branşta eğitim hizmetlerine profesyonel olarak devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK, Yeni dönem hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor. Kocaeli’nin dört bir yanında branş tanıtım organizasyonlarını sürdüren KO-MEK, Yürüyüş Yolu’nda düzenlediği organizasyonda yediden yetmişe tüm vatandaşların ilgi odağı oldu.

VATANDAŞTAN İLGİ

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği tanıtım stantlarında çocukların yüzleri boyanırken, büyükler de uygulamalı branşlarla günün tadını çıkardı. Özellikle üniversite öğrencilerinin ve emeklilerin meslek ve sanat eğitimleri alanında bilgi edindiği tanıtım stantlarından memnun kalan vatandaşlar, yeni dönem için kayıt yaptırarak KO-MEK ailesine katılmak için ilk adımı atmış oldu. Tanıtım faaliyetlerini sürdürecek olan KO-MEK, önümüzdeki günlerde farklı yerlerde tanıtım stantları açarak Kocaeli halkını bilgilendirmeye devam edecek.

KO-MEK BEKLİYOR

Yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını en iyi ve en kaliteli şekilde karşılamaya çalışan KO-MEK gelen talepler doğrultusunda yeni branşlar açmaya devam edecek. KO-MEK’ e kayıt yaptırmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşların bizzat kurs merkezlerine başvurarak ya da www.komek.org adresinden kayıt yaptırabilir. İsteyen vatandaşlar KO-MEK ile ilgili faaliyetleri www.kocaeli.bel.tr ve www.komek.org internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilir.

17 Eyl 2017 - 14:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.