Tüm okullar elden geçti

Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 3 yılda kent genelindeki tüm okulların tadilatlarını yaptıklarını belirtirken, hala 84 okulun yapım inşaatının...

Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 3 yılda kent genelindeki tüm okulların tadilatlarını yaptıklarını belirtirken, hala 84 okulun yapım inşaatının da devam ettiğini belirtti. Çelik, hedefin 2019 yılında tekli eğitime geçmek olduğunun altını çizdi

2019 yılında tekli eğitime geçmek için tüm alt yapı çalışmalarını hızla sürdüren İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 yılda 952 okulu elden geçirdi. Yeni yapılan okullar dışında tüm okulların tadilat ve tamir işlerini yapan Milli Eğitim Müdürlüğü, okulları öğrenciler için en güvenli alan hale getirmek için iddialı. Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, sadece bu yıl 380 okulu tamirini bitirdiklerini kaydetti.

HEDEF TEKLİ EĞİTİME GEÇMEK

Haziran ayında okullar kapanmadan tadilatı yapılacak okulları tespit edip ihalelerini yaptıklarını söyleyen Çelik, “Sadece bu yıl 380 okulun tadilatını yaptık. Tadilatlar bugün itibariyle bitti ve hiçbir okulda çekiç sesi olmayacak. 3 yılda neredeyse tüm okulları tadilatını yaptık. Ama okullarda hiçbir zaman iş bitmez. Çünkü yaşamın olduğu her yerde mutlaka küçük tadilatlar olacaktır. Ayrıca hala 84 okulumuzun inşaatı devam ediyor. Yapım planına aldığımız 34 okulumuz da var. Hedefimiz 2019 yılında tekli eğitime geçmek” dedi.

12 Eyl 2017 - 22:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.