Kamyon kasasında kahreden ölüm

Kasasında bulunduğu kamyonun, önüne çıkan bir araç nedeniyle manevra yapması sonucu, kasa içerisine düşen 6 yaşındaki Ömer’in üzerine, yanında bulunan...

Kasasında bulunduğu kamyonun, önüne çıkan bir araç nedeniyle manevra yapması sonucu, kasa içerisine düşen 6 yaşındaki Ömer’in üzerine, yanında bulunan diğer çocuklar yuvarlandı. Olayda ağır yaralanan Ömer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Abbas ÇAKAR - Kocaeli Başiskele İlçesi Vezirçiftliği Mahallesinde ikamet eden Yavuz Ailesi,Bayramın 3’üncü günü hep birlikte piknik yapmak için Yuvacık Serindere’ye gitmeye karar verdi. Çocuklar büyüklerin gözetiminde kamyon kasasına bindi. Bir kamyon ile yol çıkan Yavuz ailesi piknik dönüşü feci bir kaza geçirdi. İddialara göre Yavuz ailesinin içerisinde bulunduğu kamyon seyir halindeyken, önüne çıkan bir araca çarpmamak için manevra yaptı. Manevra esnasında kontrolünü kaybeden araç yol kenarındaki ağaca çarptı.

KURTARILAMADI

Kazada kamyon kasasında bulunan 6 yaşındaki Ömer bir anda yere düştü ve kamyonun kasası içerisinde yuvarlandı. Yanında bulunan diğer çocuklarda peşinden yere düşüp Ömer’in üzerine yuvarlanarak çarptı. Kaza atlatıldıktan sonra büyükler hemen çocukları kontrol etti. Ömerin uyanmadığı görülünce kendisini alarak hemen hastaneye kaldırdılar. Ancak 6 yaşındaki Ömer yapılan tüm müdahalelere rağmen kutarılamadı.

GÖZYAŞLARIYLA

Ailesi ve akrabaları tarafından çok sevilen küçük Ömer’in ölümü, Yavuz ailesini akrabalarını ve komşularını yasa boğdu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Küçük Ömer Vezirçiftliği Ulu Camiinde kılınan öğle namazı sonrası gözyaşlarıyla Kullar’da toprağa verildi.

05 Eyl 2017 - 13:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.