Furkan, Belediye Derincespor’dan ayrıldı

İlimiz amatör futbolun önemli isimlerinden biri olan ve 3 yıldır Belediye Derincespor’un formasını giyen Furkan Aydoğdu takımdan ayrıldı HERKESE TEŞEK...

İlimiz amatör futbolun önemli isimlerinden biri olan ve 3 yıldır Belediye Derincespor’un formasını giyen Furkan Aydoğdu takımdan ayrıldı HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kocaelispor altyapısının Türk futboluna sunduğu yeteneklerden olan sag kanat oyuncusu Furkan Aydoğdu bu sezon ilimizi BAL'da temsil edecek olan Belediye Derincespor ile yollarını ayırdı.Kariyerinde Kocaelispor altyapısının ardından 3 sezon önce Süper Amatör Lig'de fırtınalar estiren Kocaeli Yenişehirspor formasıyla yıldızı parlayan genc oyuncu ardından Demirspor'a transfer transfer olmuştu.Sağ kanat oyuncusu Furkan Aydoğdu yeni sezon öncesi mavi-beyazlı kulüp ile yollarını ayırdı. Birçok takımın transfer listesinde bulunan başarılı sag kanat oyuncusu "3 sezondur başarı ve gururla formasını giydiğim Belediye Derincespor ile an itibarıyle yollarımı ayırmış bulunuyorum.Bu süreçte bana her konuda yardımcı olan Demirspor yönetimine ,Talip hocama ve takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken, Belediye Derincespor’a Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diliyorum"dedi.

02 Eyl 2017 - 14:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.