Nurettin Çelik ile görüşeceğiz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Nurettin Çelik ile özel bir görüşme yapacaklarını belirterek, “İl başkanları toplantısının eksiksiz bir şekil...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Nurettin Çelik ile özel bir görüşme yapacaklarını belirterek, “İl başkanları toplantısının eksiksiz bir şekilde devam edeceğini umuyorum” dedi

Emre ARKIN - MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 1071 Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla il binasında basın açıklaması düzenledi. MHP Kocaeli Teşkilatı olarak çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ünlü, “Bu ay içinde 26 Ağustos da yıldönümünü idrak ettiğimiz, 1071 Malazgirt zaferi ile tarihin rotası değişmiş, asırlarca süren arayış ve mücadele azmi Anadolu da vatanlaşmıştır. Üzerinde yaşadığımız kutlu topraklar 946 yıl önce Türk milletinin yurdu olmuş; soylu bir diriliş muazzam Malazgirt zaferi ile tescillenmiştir” dedi.

MORAL KAYNAĞI

“30 Ağustosta bir başka kutlu zaferimizi idrak edeceğiz” diyen Ünlü, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş şifreleri, kurucu felsefenin dayandığı temel moral ve motivasyon kaynağı. Zafer Bayramınızı da bugünden tebrik ediyorum. Bilmek lazımdır ki, şehitlerimiz bu aziz vatanın manevi zırhı, gazilerimiz geçilmez kaleleri mertebesine kademe kademe yükselmişler ve bizlere üzerinde tahribat yapılmasına izin vermeyeceğimiz bir miras bırakmışlardır” diye konuştu.

KURBAN BAYRAMI

Zaferlerimizi gölgeleyip egemenlik haklarımızı savsaklamaya kalkışanlara 30 Ağustos şuuruyla, çelik gibi bir iradeyle ve misliyle hiç kimsenin hatırından çıkarmaması gerektiğini söyleyen Ünlü, “Ve değerli arkadaşlar; Bu hafta idrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Cenabı Allah nice bayramları milletçe birlik ve dirlik içinde görmeyi bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

PARTİ KURABİLİR

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ünlü, Meral Akşener’in yeni partisine ilişkin bir soru üzerine, “Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesine herkes siyasi parti kurabilir. Bu kişiler MHP’den ihraç edilmişlerdir, kurduğu parti bizleri ilgilendirmiyor. MHP’nin yapacağı çok iş var. Kendi işimizle meşgul olacağız. Bizi ilgilendiren bir tarafı yok” dedi. Geçtiğimiz Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik’in HDP’yi il başkanları toplantısına davet etmesini değerlendiren Ünlü, “İl Başkanımızın yaptığı açıklama tamamen kendisini bağlayan bir açıklamadır. Yarın özel bir görüşmeyle bu konuyu sonuca bağlayacağız” diye konuştu.

29 Ağu 2017 - 15:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.