Dr. Günaltay mesleği bıraktı

İzmit’te yaklaşık 35 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Mütehassısı olarak görev yapan Dr. Necati Günaltay, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mesl...

İzmit’te yaklaşık 35 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Mütehassısı olarak görev yapan Dr. Necati Günaltay, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mesleğini noktalamak zorunda kaldığını açıkladı

AMERİKAN HASTANESİ’NDE

Uzun yıllar İzmit Cumhuriyet Caddesi’ndeki muayenehanesinde sağlık hizmeti veren Dr.Günaltay, son olarak yine aynı cadde üzerinde Güllüoğlu Pastanesi’nin en üst katındaki muayenehanesinde çalışıyordu. Yıllar içinde 300 bini aşkın çocuğa sağlık hizmeti veren Dr.Necati Günaltay, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir aya yakın süredir İstanbul Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyor. Dr.Günaltay, “Uzun soluklu bir tedavi dönemindeyim. Hastalarımın da mağdur olmasını istemiyorum. Bu şartlarda muayenehanemde olamayacağım. Herkese selamlarımı gönderiyor, dualarını bekliyorum” dedi.

14 Ağu 2017 - 14:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.