Kocaelispor lig havasına giriyor

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da başlayan, ikinci ve üçüncü etabı Bolu’da tamamlayan Kocaelispor artık lig havasına girmeye başladı.Yeşil-siyahl...

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da başlayan, ikinci ve üçüncü etabı Bolu’da tamamlayan Kocaelispor artık lig havasına girmeye başladı.Yeşil-siyahlılar son etap çalışmalarına bugün Vinsan Tesisleri’nde başlıyor

Yiğit ÖZCAN

SON ETAP BAŞLIYOR

Yeni sezonda 3.Lig 3.grupta mücadele edecek Kocaelispor lig havasına girmeye başladı. Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da başlayan ve 25 Temmuz tarihine kadar İzmit’te çalışan yeşil siyahlılar daha sonra ikinci etap çalışmalarını 26 Temmuz ile 4 Ağustos tarihleri arasında Bolu Von Resort Otel’de yaptı.İki günlük kısa tatilden sonra temsilcimiz üçüncü etap için 8 ile12 Ağustos tarihleri arasında tekrar Bolu’da kamp yaptı.Dünü izinli geçiren Körfez ekibi dördüncü etap çalışmalarına bugün başlıyor.

ANTRENMAN VİNSAN’DA

İki aydır bakımda olan Vinsan Tesisleri’nin zemini bakımdan geçti ve temsilcimiz bundan böyle çalışmalarını Vinsan’da sürdürecek.Kocaelispor, hazırlık döneminde 2.Lig takımları ile özel maç oynamayı tercih etti. Temsilcimiz Menemen Belediyespor’a 3-0, Bucaspor’a 1-0, Sancaktepe Belediyespor’a 2-1 ve Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-Siyah ekip lig öncesi son provasını 19 Ağustos Cumartesi günü Gölcük Şirinköy Stadı’nda kentlisi Gölcükspor’la oynayacak.

13 Ağu 2017 - 15:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.