Bilgievinden fen liselerine

23 Bilgievi öğrencisi, TEOG sonuçlarına göre fen lisesi kazanmayı başardı. Söz konusu başarı, “Bilgievleri kazandırıyor” yorumlarına neden oldu SEKİZ...

23 Bilgievi öğrencisi, TEOG sonuçlarına göre fen lisesi kazanmayı başardı. Söz konusu başarı, “Bilgievleri kazandırıyor” yorumlarına neden oldu

SEKİZİNCİ sınıf öğrencileri tarafından merakla beklenen TEOG ikinci basamak sınavının sonuçları önceki gün açıklandı. Bu önemli sınava Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri'nde hazırlanan öğrenciler de heyecanlı bekleyişin ardından hangi okullara yerleştiklerini öğrendi. Sonuçlar kısa süre içinde Kocaeli’ndeki tüm bilgievlerine ulaştı. Ortaya çıkan tablo ise yüzleri güldürdü.

YÜZLER GÜLÜYOR

Çünkü sınava bilgievinde hazırlanan 23 öğrenci Kocaeli’nde eğitim veren Kocaeli Fen, Muammer Dereli Fen, Gölcük Fen ve Şehit Özcan Kan Fen liselerini tutturmaya başardı. Bu öğrencilerden bazıları ise Aydın, Bolu ve İstanbul’da eğitim veren fen liselerine girdi. Söz konusu başarı öğrenci velilerinin yanı sıra bilgievlerinde sevinçle karşılandı.

TESADÜF DEĞİL

Bilgievleri, yılın başından itibaren TEOG sınavına girecek olan öğrencilerinin adeta üzerine titredi. 8. sınıf öğrencileri bu kapsamda eğitim kampına alındı. TEOG adayları için, rutin derslerin yanı sıra, hızlandırılmış bilgi destek programı ile ek kurslar düzenledi. Çocukların sınav stresine karşı ise özel bir strateji belirlendi.

VELİLER NEFES ALDI

Verilen eğitimin kalitesi öğrencilerde başta özgüven yaratırken, sınava da en iyi şekilde hazırlanmalarını sağladı. Bilgievleri, velilerin aile bütçesine de bir anlamda önemli katkı sundu. Özel ders, kurs ya da özel okul imkânı olmayan aileler, Bilgievleri sayesinde çocuklarının en iyi şekilde sınava hazırlanmasını sağladı.

09 Ağu 2017 - 17:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.