Okul bahçelerine çocuk eli değiyor

Büyükşehir Bilgievi öğrencileri, okul bahçeleri ve camilerin bulunduğu kamu kurumlarında çiçeklendirme çalışması başlattı BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Gen...

Büyükşehir Bilgievi öğrencileri, okul bahçeleri ve camilerin bulunduğu kamu kurumlarında çiçeklendirme çalışması başlattı

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kente hizmet yönünde son derece anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan ve ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik hizmet veren Bilgievleri, yaz etkinliği kapsamında, aralarında polis merkezleri, okul bahçeleri ve camilerin bulunduğu kamu kurumlarında çiçeklendirme çalışması başlattı.

ÇİÇEKLENDİRME

“Kocaeli Gençlikle Çiçek Açacak Projesi” duyulduğu ilk andan itibaren Bilgievi Yaz Okulu öğrencileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Bu kapsamda Bilgievi’ne gönderilen çiçekler vakit kaybetmeden ekilecek yerlere yönlendirildi. Bilgievi öğrencileri aldıkları çiçekleri kamu kurumlarının bahçelerine ekmeye başladı. İlk olarak Kazım Karabekir Orta Okulu ve Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bahçeleri çiçeklendirildi.

SEVGİYLE CAN SUYU

Bilgievi öğrencileri ellerindeki çiçekleri ekerken oldukça titiz davrandı. Düzgün bir şekilde çiçeği toprağa yerleştiren çocuklar, ilk can suyunu da adeta sevgilerini katarak verdi. Kocaeli Gençlikle Çiçek Açacak Projesinin kendilerini çok sevindirdiğini anlatan öğrenciler, böyle bir çalışmada kendilerinin de yer almasından mutluluk duyduklarını kaydetti.

08 Ağu 2017 - 18:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.