Sıcaklıklar 5 derece artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artac...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacak

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Bilecik ve Eskişehir çevreleri, Ankara ve Konya’nın batı kesimleri ile Antalya’nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre; İstanbul'da bu hafta sıcaklıklar artıyor. Hafta başından itibaren yüksek sıcaklık görülecek olan İstanbul'da sıcaklıklar hafta boyu devam edecek. İstanbul'da 7 Ağustos Pazartesi günü beklenen en yüksek sıcaklık 35 derece olurken en düşük sıcaklık 24 derece olacak. İstanbul'da haftanın ikinci sıcak günü olan 8 Ağustos Salı tahmin edilen en yüksek sıcaklık 35 derece olurken en düşük sıcaklık ise 23 derece olacak. 9 Ağustos Çarşamba günü sıcaklıklar önceki güne göre 1 derece azalıyor. Tahmin edilen en yüksek sıcaklık 34 derece olurken en düşük sıcaklık ise 24 derece olacak. 10 Ağustos Perşembe günü ise tahmin edilen en yüksek sıcaklık 34 derece olurken en düşük sıcaklık ise 24 derece olacak. 11 Ağustos Cuma günü, sıcaklıkla yeniden 1 derece artarak beklenen en yüksek sıcaklık 35 en düşük sıcaklık ise 24 derece olacak.

07 Ağu 2017 - 14:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.