Kocaelispor’dan kötü prova

Kocaelispor ilk özel maçında 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor karşısında hiçbir varlık gösteremedi.Atağa çıkmakta zorlanan ve pozisyon üretemeyen yeşi...

Kocaelispor ilk özel maçında 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor karşısında hiçbir varlık gösteremedi.Atağa çıkmakta zorlanan ve pozisyon üretemeyen yeşil-siyahlılar sahadan 3-0 mağlup ayrıldı

GÜCÜMÜZ YETMEDİ

Bolu’da 2.Etap çalışmalarını sürdüren Kocaelispor ilk özel maçında 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.Geçen sezon ki kadrosundan 6 futbolcusunu kaybeden yeşil-siyahlılar, kaliteli ve güçlü bir kadroya sahip olan Menemen Belediyespor karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Atağa çıkmakta zorlanan ve pozisyon üretemeyen Körfez ekibi sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ

Temsilcimiz sahaya Can Emre,Onur Öztonga, Kemal Can, Ali Keten,Murat Başak, Mert Yavuz, Kerem Yıldırım, Özgür Sürekçi, Burak Özbakır, Burak Süleyman ve ishak Kurt 11’i ile başladı.10.Dakikada İzmir ekibi Serdar’ın golüyle 1-0 öne geçti.23’te İshak’ın kale ağzından şutu direğe çarptı.26.Dakikada Gökhan Ünal skoru 2-0 yaptı.26.Dakikada Özgür ile gole yaklaştık ama sonuç alamadık. İlk yarı 2-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI GENÇLER OYNADI

İkinci yarıda genç kaleci Mertcan Badur, Sefa Narin,Kadir Öge, Hamza Mutlu,Ferhat Ertukuş,Fatih Adıgüzel,Celil Çelik,Mehmet Avcı, Onur Kandöken ve Gökdeniz Bayrakdar forma giyerken,Murat Başak 90 dakika oynadı.59.dakikada Sefa’nın kendi kalesine attığı golle durum 3-0 oldu.Temsilcimizin son dakikalarda gol çabası sonuç vermedi ve müsabaka 3-0 sonuçlandı.Yeşil-Siyahlı ekip, perşembe günü 2.Lig ekibi Bucaspor’la karşılaşacak.

31 Tem 2017 - 16:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.