Siyaset, Ayaz’ın düğününde buluştu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın kızı Hafize Naciye Ayaz ile Selim Ünal hayatlarını birleştirdi. Düğüne kentin siyasileri ve protokolü akın...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın kızı Hafize Naciye Ayaz ile Selim Ünal hayatlarını birleştirdi. Düğüne kentin siyasileri ve protokolü akın etti

Arif BULUT - BAŞİSKELE Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Meliha Ayaz çiftinin kızları Hafize Ayaz ile Ayfer Ünal ve Asya Makine sahibi İmran Ünal çiftinin oğulları Selim Ünal, önceki akşam Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde öğrenimine devam eden Naciye Ayaz ile Makine Mühendisi Selim Ünal çiftinin muhteşem düğün törenine kent protokolü akın etti. Çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.

AKIN ETTİLER

Düğünde; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcı, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, CHP’li eski milletvekili Hikmet Erenkaya, Demokrat Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Niyazi Genç, KOTO Başkanı Necmi Bulut, ilçe belediye başkanları, sendika başkanları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

BAŞKAN KIYDI

Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken çiftin şahitliklerini ise Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve eski Orman Bakanı Osman Pepe yaptı. Çitin balaylarını Antalya’da geçirecekleri öğrenildi.

28 Tem 2017 - 22:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.