SP Körfez’de yeniden Coşkun

SP Körfez İlçe Kongresi’nde Mevcut Başkan Ömer Faruk Coşkun, tek liste ile girdiği seçimde, yeniden başkan seçildi

SAADET Partisi (SP) Körfez İlçe Kongresi, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Ömer Faruk Coşkun, tek liste ile girdiği seçimde, yeniden başkan seçildi. Mevcut İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’un tek listeyle katıldığı kongrede genel başkan yardımcıları Mesut Doğan, Sinan Ejderoğlu, İl Başkanı Nurettin Çelik, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Naci Kara, KTO Başkanı Recep Sarıdoğan, Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Kapı Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, mahalle muhtarları veSTK temsilcileri ile parti teşkilat ve yönetimi katıldı. Kalabalık katılımın olduğu kongrede yapılan konuşmalarda ülkenin içinde bulunduğu durum değerlendirildi ve Suriye’ye yapılan Amerika hareketi eleştirildi.

BİLGE BAŞKAN

Kongrede açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çoşkun, “Bugün burada sadece bir kongreyi gerçekleştirmiyoruz. 1969 toprağa düşmüş bir fidanın dev bir çınar ağacı olup geçmiş ve geleceği kucaklamış bir anı yaşıyoruz. Dün Bosna’da, Çeçenya’da, Afganistan’da, Keşmir’de biz vardık. Yeryüzünde nerede bir mazlum varsa orada milli görüşçüleri görmek mümkündür. Biz hasta annesine ekmek götürebilmek için, ekmek arabasının arkasından yalın koşan çocuğun acısını yüreğinde hissederek gözyaşı döken Necmettin Erbakanlarız. Bizim derdimiz kuru bir iktidar derdi değildir, biz Afrikalı bir annenin; ‘O tabaktaki yemek bitmeden sofradan kalkmak yok!’ Sözünü söyleyene kadar bilge başkan Temel Karamollaoğlu’nun yol arkadaşlarıyız ve onun mihmandarlarıyız.

ÇAĞRIMIZ VAR

Biz bir davet, fikir ve aksiyon ümmetiyiz. Bu salondan sizlere de bir çağrımız var; Yeryüzündeki işgalleri durdurmak için buyurun başlıyoruz! Anadolu’nun bozkırlarında ektiği ürünü para etmeyen çiftçi kardeşimizin sesi olabilmek için buyurun başlıyoruz! Satılan yerli ve milli fabrikalarımızı yeniden inşa etmek için buyurun başlıyoruz! Köprü, yol, tünel bunlardan önce üreten fabrikaları yapmak için buyurun başlıyoruz! Gençlik gelecektir. Türkiye’nin aydınlık geleceğini için buyurun başlıyoruz! Eğitimin sadece tablet ve bisiklet dağıtmaktan ibaret olmadığını göstermek için buyurun başlıyoruz! Kutuplaştırmayı, ayrıştırmayı durdurmak için buyurun başlıyoruz! Güçlünün değil, haklının üstün olduğu bir düzen için buyurun başlıyoruz! Şahsiyetli ve onurlu bir politika için buyurun başlıyoruz! Yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyayı kurmak için buyurun başlıyoruz! Biz bir kök hücreyiz, küllerimizden doğmak için buyurun başlıyoruz! Her başlangıç bir bitişin habercisi, bir doğuşunda müjdecisidir. Saadet güneşinin doğuşuna ulaşmak için buyurun başlıyoruz! Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

16 Nis 2018 - 17:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.