Şemsettin Ceyhan'dan erken seçim yorumu

AK Parti Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim için 26 Ağustos 2018’i ifade etmesiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı

Mevlüt SOYSAL- Süreçte kendileri için söz sahibi olanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi olduğunu ifade eden Ceyhan, “Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin söylemlerini takip ederek kamuoyuna değerlendirme yapacağız. Böyle bir beklentimiz yoktu. Partimiz konuyla alakalı en doğru açıklamayı yapacaktır” dedi.

17 Nis 2018 - 12:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.