Başkanlar Kocaeli'de

AK Parti yerel seçim hazırlıklarını başlattı. Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın bölge toplantılarının 5’incisi Kocaeli’de gerçekleştirilecek. Burada seç...

AK Parti yerel seçim hazırlıklarını başlattı. Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın bölge toplantılarının 5’incisi Kocaeli’de gerçekleştirilecek. Burada seçime yönelik çalışmalar değerlendirilecek

Süriye ÇATAK TEK - AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından tüm Türkiye’de düzenlenen “2019 yolunda AK Belediyeler” projesinin 5’inci bölge toplantısı Kocaeli’de yapılacak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın katılımı ile Cuma günü saat 18.00’de başlayacak olan toplantıya İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Sakarya, Yalova ve Kocaeli’deki il, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti’nin illerdeki yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcıları ve varsa İl Genel Meclisi başkanları katılacak.

CUMA BAŞLAYACAK

Yapılacak olan çalışma ile ilgili bilgi veren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, “Toplantımız cuma günü Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’nın katılımı ile saat 16.00’da Kocaeli’deki 237 belediye meclis üyemizle yapacağımız toplantı ile başlayacak. Ardından The Ness Otel’de saat 18.00’de programımızın açılışı yapılacak. 2019 yolunda AK Belediyeler sloganı ile yaptığımız toplantıların ana gündemi 2019 yerel seçimleri olacak.

12 BAKAN YARDIMCISI

Yerel yönetimler toplantılarımızı ilk olarak Erzurum, ardından Şanlıurfa, Konya ve Tokat’a yaptık. Şimdi 5’incisi olan Marmara Bölge toplantısını Kocaeli’de yapıyoruz. Toplantımızın ikinci gününde 12 bakan yardımcısı katılacak ve burada yerel yönetimlerin taleplerini alacak. Pazar günü de devam edecek olan toplantımızda aynı zamanda 7 ilde de tüm belediye meclis üyelerinin katılımı ile toplantılar düzenlenecek” dedi.

26 Şub 2018 - 21:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.