Köyler şehir konforunda

Körfez Kaymakamlığı tarafından Karayakuplu Köyü’nde düzenlenen ‘halk buluşmasında’ konuşan Başkan Baran, “Köylerimiz artık şehir konforunda. Projeleri hayata geçirirken köy ruhuna uygun projeler üretiyoruz” dedi

Irmak GÖKÇELİ KALKAN - Körfez Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen, ağırlıklı olarak ‘güvenlik ve trafik’ konularının konuşulduğu ‘halk toplantısı’ bu ay Karayakuplu Köyü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, Kaymakamlık ve Belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can, bu toplantıların önemli olduğunu belirterek, Körfez’deki birlik ve beraberliğe de vurgu yaptı.

O RUHU BOZMUYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köyler bölgesine ayrı bir önem gösterdiklerini belirterek, “Köylerimiz bizler için kıymetli. Taşköprü bölgesine her anlamda yatırımlar yaptık. Hem sosyal hayatın gereksinimleri olan yatırımlar hem de tarihi yapıların restorasyonu konusunda. Köylerimiz artık şehir konforunda. Tabi bunu yaparken köylerimizin ruhunu da bozmuyoruz. Bu bizler için daha da önemli” dedi.

İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Köylerden gelen talepler neyse yerine getirdiklerini belirten Başkan Baran, “Muhtarımız gerçekten bu konuda çalışkan. Sürekli istişare halindeyiz. Eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmaları hemen gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan İsmail Baran’ın ardından İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, güvenlik konusunda sunumda bulundu. Daha sonra vatandaşlar talep ve önerilerini Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’a ve daire müdürlerine iletti.

17 May 2018 - 07:39 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.