Cevap bekliyoruz

Yiğit ÖZCAN - Transfer yasağını kaldırmak için girişimlerini sürdüren ve son viraja giren Kocaelispor yönetimi, henüz imza vermeyen futbolculardan net...

Yiğit ÖZCAN - Transfer yasağını kaldırmak için girişimlerini sürdüren ve son viraja giren Kocaelispor yönetimi, henüz imza vermeyen futbolculardan net cevap bekliyor

SON VİRAJ

Kocaelispor yönetimi bir yandan iç transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları için yoğun mesai harcarken, diğer yandan transfer tahtasını açmak için uğraş veriyor. Alacaklı dosyasında bulunan tüm isimlerle görüşen yeşil-siyahlı yönetim %80 oranında anlaşma sağladı. Transfer yasağını kaldırmak için girişimlerini sürdüren yeşil-siyahlı kulüp son viraja girdi.10 dosyada sıkıntı devam ederken, bu kritik sürecin temmuz ayının son haftasına kadar sürmesi bekleniyor.

SON TEKLİF

İşin başlangıcında 55 olan dosya sayısı 85’e çıkarken, borç miktarı 25 milyondan, 35 milyona kadar yükseldi. Dosyalar her gün azalmasına rağmen ekstra ödemelerin çıkması yönetimi zora sokuyor. Anlaşma sağlanamayan oyunculara son teklifini veren Kocaelispor yönetimi bu haftadan sonra karşı taraftan gelecek cevapları bekliyor. Kocaelispor kulübü tüm iyi niyetini ve samimiyetini sergilerken, bazı isimler inatlaşmaya devam ediyor.

09 Tem 2018 - 16:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.