Darıca hocasını buldu

2.Lig’de mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü 57 yaşındaki Abdülkadir Aslan oldu TRABZON U-19’U ÇALIŞTIRDI Yeni sezonda 2.L...

2.Lig’de mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü 57 yaşındaki Abdülkadir Aslan oldu

TRABZON U-19’U ÇALIŞTIRDI

Yeni sezonda 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Abdulkadir Aslan’ı getirdi. Daha çok altyapı takımlarından görev alan Trabzonlu teknik adam son olarak Trabzonspor’un U-19 Takımı’nı çalıştırıyordu.

DOĞRAMACI VE ARTANLAR

Kulüp menajeri İlter Kasap’ın raporu doğrultusunda sarı-yeşilli kulübe getirilen teknik direktör olan Aslan’ın yardımcı antrenörlüğe, daha önce de sarı-yeşilli takımda görev yapan Özgür Doğramacı, kaleci antrenörlüğüne ise Aydın Artanlar getirildi.

10 Tem 2018 - 15:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.