Gölcük'lü kadınlar doğa turu yaptı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol öncülüğünde 50 kişilik grup Gez-Gör ile ‘Doğa Kocaeli’ turu yaptı.

Soner GÜLEZER-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tarihi ve kültürel dokusunun tanıtıldığı proje ile vatandaşlar, bir günde pek çok tarihi mekânı gezme ve tanıma fırsatı buluyorlar. ‘Gez Gör ile Geziyorum, Şehrimi Tanıyorum’ projesi kapsamında yapılan Kocaeli gezileri, 8 tur güzergâhında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol öncülüğünde 50 kişilik grup Gez-Gör ile ‘Doğa Kocaeli’ turuna katıldı.

DOĞA KOCAELİ TURU

Doğa Kocaeli Turu ile platform kadın grubu, araçlarla Gölcük Anıtpark’tan alındı. İlk olarak Kullar Fidanlığı’nı gezen vatandaşlar, daha sonra Seka Kamp Alanı’na götürüldü. Burada bir süre vakit geçirdikten sonra dinlenme ve yemek molası verildi. Yemek ikramının ardından Doğal Yaşam Parkı’na gidildi. Burada rehberler eşliğinde hayvanat bahçesini gezen vatandaşlar, onlarca çeşit hayvan türünü görme fırsatı buldu.

HERKES KATILMALI

Gölcük Eskişehirliler Derneği ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gez- Gör ile turuna katılarak bu gezimizde bizimle birlikte tur rehberliği yapan Demet Tilek Kiriş hanımefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

11 Tem 2018 - 14:09 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.