Kartepe eski kaymakamı FETÖ’den ceza aldı

Bir dönem Kartepe İlçesinde Kaymakam olarak görev yapan ve sonrasında Nevşehir Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Ünaldı, FETÖ/PDY üyeliği iddiası ile tutuksuz yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Abbas ÇAKAR - FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği nedeniyle tutuksuz olarak Ankara 16’ıncı Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Kartepe Eski Kaymakamı ve Nevşehir eski Vali Yardımcısı Mustafa Ünaldı hakkında karar verildi. Cumhuriyet Savcısının örgüt üyeliğinden 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep ettiği Ünaldı, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatini istedi.Bylock isimli proğramı kullandığınıda kabul etmeyen Ünaldı hakkında mahkeme 7 yıl 6 ay hapis cezası kararı verdi. Ayrıca sanık hakkında hüküm kesinleşinceye kadar yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

12 Tem 2018 - 08:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.