Okullar açılışa hazırlanıyor

İzmit’teki okullar açılışa hazırlanıyor. 17 Eylül’de zillerin çalacağı okulların bahçeleri İzmit Belediyesi tarafından yıkanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sorumluluk sahaları içindeki bütün ilk, orta ve liselerin bahçelerini tazyikli suyla yıkayarak okul sezonuna tertemiz girmesini sağlıyorlar. Belediye yetkililer, Pazartesi gününe kadar bütün okul bahçelerinin yıkanacağını belirterek “ okul bahçelerini daha sonraki zamanlarda da yıkamaya devam edeceğiz” dediler. Okul yetkilileri, İzmit Belediyesi’ne yıkama işi için teşekkür ettiler.

13 Eyl 2018 - 16:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.